Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NORDIC dialogue Borgmestertopmøde

19 september, 2019 @ 10:30 - 15:00

1485kr. (ex. moms)

I rækken af arrangementer med fokus på miljø- og klimaforandringer samt kystsikring afholder NORDIC dialogue sit tredje BORGMESTERTOPMØDE i Folketinget, hvor det igangværende arbejde med udarbejdelsen af program- og idekatalog omfattende løsningsforslag skal blive drøftet med henblik på kommentarer, herunder forslag til ændringer, tilføjelser eller andet, og hvor også de relevante ordførere fra Folketingets partier forventes at deltage. Det omtalte program- og idekatalog vil selvsagt være de tilmeldte deltagere i hænde forinden. Venligst bemærk, at der til arrangementet i Folketinget vil være deltagerbegrænsning, og at det derfor er ‘først til mølle’ princippet, som er gældende.

På mødet i Folketinget, vil der også blive plads og rum til at diskutere programmet til det næste NATIONALT KLIMA- OG MILJØTOPMØDE, som vi finde sted medio november, ligesom sidste år.

Deltagerprisen er på kr. 1.485.- ekskl. moms. Af praktiske årsager og med henvisning til deltagerbegrænsningen, opfordres til hurtigt tilmelding. Ved tilmelding til tilmelding@nordicdialogue.org venligst oplys fulde navn, myndighed/virksomhed/organisation og CVR og/eller EAN nummer med henblik på fakturering. Tilmelding er bindende.

Detaljer

Dato:
19 september, 2019
Tidspunkt:
10:30 - 15:00
Pris:
1485kr. (ex. moms)

Arrangør

NORDIC dialogue
Telefon:
+4550386399
E-mail:
info@nordicdialogue.org
Hjemmeside:
www.nordicdialogue.org

Sted

Folketinget
Christiansborg
København, 1240 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
+4533375500
Hjemmeside:
www.ft.dk