Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nationalt Klima- og Miljøtopmøde 2019

25 november, 2019 @ 09:00 - 17:00

4985kr. (ex. moms)

Igen i år er NORDIC dialogue vært for  Nationalt Klima- og Miljøtopmøde, som er berammet til mandag den 25. november 2019 i tidsrummet fra kl. 09.15 til kl. 17.00 efterfulgt af reception. Det er anden gang, at NORDIC dialogue er vært for arrangementet, som denne gang vil finde sted på Pavillonen Langelinie i København.

Temaerne på dette års Nationalt Klima- og Miljøtopmøde vil have fokus på følgende:

  • Hvordan vi kan skabe udvikling fra dansk industris side og indfri regeringens målsætning om reduktion af drivhusgasudledningen i 2030 med 70 procent?
  • Hvordan vi kan skabe en platform for danske politikere og promovere dansk teknologi og Danmark?
  • Hvordan vi kan/skal prioritere mellem velfærd og den grønne omstilling

Download udkast til program: MILJØTOPMØDE__UDKAST

Programmet indledes med politisk debat blandt ordførere fra Folketingets Klima-, Miljø-, Fødevarer-, Landbrugs-, Transportudvalg m.fl. omhandlende regeringens målsætning med bindende klimalov.

Efterfølgende vil der være oplæg og loungedebatter omhandlende de i ovenstående omtalte tre temaer med oplægsholdere fra erhvervslivet, universitets- og forskningsverdenen m.fl.

Sidst i programmet er der en afsluttende debat   – igen mellem ordførere fra Folketingets Klima-, Miljø-, Fødevarer-, Landbrugs-, Transportudvalg m.fl. – om hvordan vi kommer videre med den grønne omstilling, og hvad vi kan bruge fra dagens oplæg og debatter.

Deltagerprisen er på kr. 4.985.- ekskl. moms og omfatter udover det faglige program morgenmad, frokost, eftermiddagsanretning og reception med henblik på netværk og socialt samvær m.m. Venligst bemærk, at tilmelding er bindende og at den ordinære tilmelding lukker fredag den 1. november 2018. Efter den ordinære tilmelding vil det være muligt at tilmelde sig mod et gebyr på kr. 750.- ekskl. moms per person, såfremt der fortsat er ledig kapacitet.

Tilmelding bedes foretages via mailadressen: tilmelding@nordicdialogue.org

Skulle man som virksomhed eller organisation have ønske om at deltage med en stand eller andet materiale på det Nationale Klima- og Miljøtopmøde, vil dette være muligt. For aftale eller yderligere informationer herom, venligst ret henvendelse til undertegnede.

 

Detaljer

Dato:
25 november, 2019
Tidspunkt:
09:00 - 17:00
Pris:
4985kr. (ex. moms)
Hjemmeside:
www.nordicdialogue.org

Arrangør

NORDIC dialogue
Telefon:
+4550386399
E-mail:
info@nordicdialogue.org
Hjemmeside:
www.nordicdialogue.org